Young Living

Overal zie, hoor en lees je tegenwoordig over essentiële oliën. En toch kies ik alleen voor de oliën van Young living. Ik vertel je graag waarom, maar neem je eerst mee naar waar het begon…

Gary Young, de grondlegger van Young Living groeide op in de natuur. Het was dus ook niet vreemd dat hij op zoek ging naar natuurlijke alternatieven toen hij door een ongeluk in een rolstoel terecht kwam. Aromatherapie kwam op zijn pad en toen hij tegen alle verwachtingen herstelde en weer kon lopen besloot hij ook anderen te willen helpen. 

In de Provence in Frankrijk leerde Gary alles over het destilleren. Daar nam hij zaadjes van de Lavenderplanten mee, welke thuis in Spokane uitgroeiden tot mooie planten.
De eerste destillatie gebeurde in de keuken met een ketel die hij met alle opgedane kennis en passie zelf had gemaakt. De kwaliteit van de olie bleek van superieure kwaliteit en Young Living was geboren.

Nog steeds is de kwaliteit van de eerste Lavender olie de graadmeter. Alleen het beste is goed genoeg! De unieke manier van destilleren maakt het mogelijk dat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is.

De liefde en passie die Gary Young heeft voor de natuur en de unieke kwaliteit van de producten die hij maakt, heeft ervoor gezorgd dat Young Living zich heeft ontwikkeld van kruidenboerderij tot wereldleider in essentiële oliën.

Maar Young Living is meer dan essentiële olie. Het is een leefstijl.
En jouw gezondheid staat op één!

Young Living wil het verschil maken. 
Niet alleen in jouw leven maar in de wereld.

Of zoals Gary Young zelf zegt…