Ander Assortiment

Naast de fantastische oliën, biedt Young Living alles voor een gezonde leefstijl. Er zijn dus producten voor elk gebied van je leven. Denk aan natuurlijke (baby)verzorgingsproducten, minerale make-up, huishoudproducten en voedingssupplementen. Altijd 100% natuurlijk en van de beste kwaliteit!

Persoonlijke Verzorging

Young Living biedt alles voor je persoonlijke verzorging. Shampoo, badschuim, bodylotion, deodorant, tandpasta, het is er allemaal. In alle producten zijn essentiële oliën verwerkt. Behalve dat ze een heerlijke geur aan de producten geven, ondersteunen de oliën ook een gezonde huid en zorgen ze voor een optimale verzorging. Alle producten van Young Living zijn heel erg geconcentreerd en dus super zuinig in gebruik. Voor middellang haar heb je bijvoorbeeld genoeg aan 3 druppels shampoo. Zo is het niet alleen fijn voor je huid en je gezondheid, maar ook voor je portemonnee.

Gezichtsverzorging

Laten we er geen doekjes om winden… 
Diep in haar hart vindt vrijwel iedere vrouw het fijn om stralend en verzorgd voor de dag te komen. Hoe anders is soms de realiteit. Racen tegen de klok, kinderen die de hele dag aan je plakken, zweetdruppeltjes die langs je gezicht lopen na het dweilen, je herkent het vast en kunt waarschijnlijk nog tig andere redenen noemen…

Heel fijn als de producten die je gebruikt er voor zorgen dat je huid er altijd, onder elke omstandigheid, stralend en verzorgd uitziet. Young Living heeft die producten!

Door toevoeging van essentiële oliën zijn deze producten uniek en dragen ze werkelijk bij aan het verbeteren van de huid. Zo zie je er altijd stralend en verzorgd uit. 

Minerale Make Up

Savvy Minerals Make Up van Young Living is 100% natuurlijk, vrij van schadelijke chemicaliën, niet op dieren getest en ‘vegan-friendly’. Het mooie aan de Savvy Minerals make up is dat je er alle kanten mee op kunt. Het ziet er heel natuurlijk uit en voelt zo licht op de huid, dat het lijkt of je geen make up draagt. Daarnaast verzorgt en stimuleert het de gezonde huid.

Savvy Minerals is er voor iedereen. Ook als je niet vaak of veel make up draagt en er misschien helemaal niet van houdt. Door de make up te gebruiken, bescherm je namelijk ook je huid voor schadelijke invloeden van buitenaf.

De make up is ‘buildable’. Dat wil zeggen dat je het in laagjes kunt aanbrengen. Op die manier kun je variëren van een hele lichte ‘natural look’ tot een zwaardere make up als je een feestje hebt.

Baby Verzorging

Natuurlijk is alleen het allerbeste goed genoeg voor jouw baby! Daarom heeft Young Living speciaal de Seedlingslijn voor baby’s ontwikkeld. Aan de babyproducten is de exclusieve Calm Scent Blend toegevoegd, om de zachte babyhuid te verzorgen en herstellen. De Calm Scent Blend bevat de essentiële oliën Lavender, Bergamot, Coriander en Ylang Ylang.

Seedlings producten zijn speciaal gemaakt voor de gevoelige babyhuid en bevatten alleen 100% natuurlijke, plantaardige ingrediënten. De producten zijn hypo-allergeen en geformuleerd zonder sulfaten, parabenen, ftalaten, petrochemische producten, synthetische conserveermiddelen, synthetische geur of kleurstoffen. Wel zo’n fijne gedachte…

Wil jij het knuffel zachte huidje van je baby beschermen en er zeker van zijn dat wat jij op het huidje van je baby smeert veilig is? Dan zijn de Seedlingsproducten voor jou gemaakt! 

Voedingssuplementen

Vitaminen en mineralen zijn belangrijke bouwstenen om gezond en fit te blijven. Helaas bevat onze voeding steeds minder essentiële voedingsstoffen. 

Young Living heeft een groot assortiment supplementen om tekorten aan te vullen en je lichaam dat te geven wat het nodig heeft. Alle supplementen van Young Living zijn 100% natuurlijk en uniek in hun soort. Door de toevoeging van essentiële oliën worden de supplementen beter opgenomen door het lichaam, waardoor een lagere dosering volstaat. Daarnaast ondersteunen de toegevoegde essentiële oliën een goede gezondheid en het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Huishouden

Schoonmaken . . .
Iets wat niet iedereen graag doet, maar met de Thieves producten van Young Living wordt het een stuk leuker en makkelijker!

Thieves werkt sterk ontsmettend en is een echte bacteriekiller. Uiteraard 100% natuurlijk, waardoor het ook heel geschikt is in een huishouden met kleine kinderen of huisdieren. Thieves is een heerlijk geurende kruidige geur, welke zorgt voor instant blijdschap als je bezig bent met de schoonmaak.

De producten zijn zo geconcentreerd, dat ze heel zuinig in gebruik zijn. Het is dus niet alleen fijn voor een schoon en fris huis, maar uiteindelijk ook  voor je portemonnee.